Hronika

U Zabeli prete silovatelju trogodišnje Anđeline

Nakon što mu je potvrđena najstroža kazna predviđena našim krivičnim zakonom od 40 godina zatvora kazna, Vladica Rajković (28) koji je silovao trgogodišnju Anđelinu Stefanović  i kamenom joj smrskao glavu, prebačen je iz pritvora u Zaječaru u požarevcki zatvor „Zabela”.

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je Rajkoviću najtežu robiju koju mu je izrekao Viši sud u Zaječaru i  izdržavaće je u Zabeli, najstrožem kazamatu u Srbiji.

Kako „Alo!” saznaje,  trenutno je u karantinu, koji se nalazi u prijemnom odeljenju  zatvora, gde može da ostane najduže 30 dana, a posle toga će biti raspoređen u paviljon u kome borave zatvorenici osuđeni na 40 godina zatvora.

“Ubica devojčice je maricom prebačen iz Zaječara u Požarevac. Nije progovorio ni reč dok su ga izvodili iz pritvora. Poslušno je ispružio ruke da mu stave lisice i ćutke je presedeo ceo put do „Zabele”. Trenutno je u sobi sa jednim cimerom. Verovatno će i kasnije deliti ćeliju sa jednim zatvorenikom i neće ga smeštati u grupnu sobu. U zatvoru se odmah pročulo da je stigao i to je kod mnogih izazvalo gnev zbog monstruoznog silovanja. Pojedinci su ga psovali i poručili mu „da mu se ne piše dobro” , navodi sagovornik “Alo” iz ovog zatvora.

U julu se navršila godišnjica ubistva trogodišnje Anđeline Stefanovic, kojoj je Vladica kamenom smrskao glavu posle silovanja! Lekari sudske medicine su obdukcijom utvrdili da je Vladica za vreme silovanja maloj Anđelini probušio trbušnu duplju. Psihijatar koji je sa njim obavio razgovor utvrdio je da je on u vreme zločina bio pripit, ali da je uprkos tome bio potpuno svestan šta čini.

Ovaj monstruozni zločin dogodio se u zaječarskom selu Vratarnica.

Izvor: Alo

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com