Servisne

U utorak oblačno sa mogućom slabom kišom

U utorak 12. decembra oblačno sa slabom kišom, dok će na visokim planinama pasti slab sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Očekuje se da će tokom dana biti toplije i suvo vreme, sa sunčanim intervalima dok se uveče i tokom noći očekuje postepeno naoblačenje, koje će uglavnom na severu usloviti kišu.

Duvaće slab do umeren, južni i jugozapadni vetar, koji će posle podne biti istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 6 stepeni Celzijusovih, najviša od 10 do 14 stepeni.

Biometeorološka prognoza: Očekivana biometeorološka situacija izazvaće uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih i osetljivih osoba, pa im se savetuje oprez. Glavobolja i razdražljivost su moguće meteoropatske reakcije. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje maksimalna pažnja.

Srbiju narednih dana očekuje umereno do potpuno oblačno vreme, u sredu još natprosečno toplo, a od četvrtka temperatura u postepenom padu. U sredu u košavskom području će duvati umeren i jak jugoistočni, a na planinama jugozapadni vetar.

U četvrtak pre podne i sredinom dana na severu prestanak padavina, u ostalim predelima sa kišom, koja će na planinama preći u sneg. U petak i subotu slabe padavine se očekuju uglavnom u brdsko-planinskim predelima. Zatim uglavnom suvo, a početkom sledeće sedmice i malo toplije vreme.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com