Društvo

U utorak na Filmske susrete sa kišobranima

Prema aktuelnoj meteorološkoj situaciji u utorak 29. avgusta u Nišu se očekuje kiša i pad temperature, najavio je Zoran Vasiljević, rukovodilac niške Meteorološke službe.

Prema njegovim rečima za samo prva tri festivalska dana, subotu, nedelju i ponedeljak, prognoza je da će biti sunčano, toplo i suvo, a večeri i noći prijatne.

„Od utorka sledi kiša i pad temperature, pa će i večeri biti svežije. Prema današnjoj meteorološkoj prognozi, u utorak će u Nišu i tokom dana i večeri povremeno padati kiša. Verovatnoća za kišu postoji u sredu, četvrtak i petak, ali je nešto manja. Tokom dana biće promenljivo oblačno, sa temperaturima znatno nižim u odnosu na toplotni talas u kome smo trenutno“, istakao je Vasiljević.

Savet ljubiteljima filma je da u utorak na Letnju pozornicu ponesu kišobrane, a poželjna je i malo toplija garderoba, jer se svežije noći u Nišu očekuju do kraja Festivala, a povremene padavine čak i do kraja sedmice.

Napomena organizatora je da se u slučaju kiše i prekida projekcija na Letnjoj pozornici, najavljeni filmovi mogu pogledati sutradan u bioskopu Cineplehh u terminima od 12,14, 16 i 18 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com