Hronika

U udesu na auto-putu poginuo Kraljevčanin

Muškarac koji je sinoć u 18.20 časova poginuo u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd- Niš, kod aleksinačkog sela Bobovišta je Kraljevčanin V.K. (48).

Do tragedije je došlo kada je vozilo „BMW“ beogradskih registarskih tablica kojim je upravljao S.S. (43) iz prokupačkog sela Berilje, koji se kretao iz pravca Beograda iz još neutvrđenih razloga udario u zadnji deo kamiona vranjskih tablica.

Zatim je u „BMW“ udarila „škoda“ beogradske registracije koju je vozio Kraljevčanin koji je preminuo na licu mesta. U ovoj saobraćajnoj nesreći lakše povrede je zadobila i putnica u „BMW“ E.N. dok su čovek koji je bio za upravljačem ovog vozila S.S. i kamiondžija prošli bez povreda.

Zbog uviđaja i raščišćavanja auto-puta saobraćaj na ovoj deonici sinoć je bio u prekidu do 21.30 časova, zbog čega je formirana kilometarska kolona.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Opet Aleksinac !!!! O čemu se ovde radi….za dve nedelje 3 nesreće sa smrtnim ishodima.Zbog čega dolazi do udesa…može li neko da objasni?

    1. Pa sta da ti ko objasni proceni sam na osnovu ovoga
      Budala stigla kamion i zakucala se u njega
      I sta tu ima da se objasnjava
      101% nezgoda se desava zbog nepaznje i neprilagodjene brzine

  2. Na toj deonici puta, u smeru ka Nisu, vozi se jednom kolovoznom trakom zbog izvodjenja radova. Malo nepaznje, veca brzina. Tuga za izgubljenim zivotima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com