Hronika

U tri saobraćajke čak osmoro povređenih, u jednoj automobil završio na krovu

U toku jučerašnjeg dana dogodile su se čak tri saobraćajne nezgode u kojima je čak osmoro osoba povređeno. Prema navodima Zavoda za hitnu medicinsku pomoć svi povređeni su posle ukazane pomoći i urgentnog zbrinjavanja na licu mesta, prevezeni u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja.

Strašna saobraćajna nezgoda dogodila se na putu od Medoševca ka Popovcu. Četiri osobe prevezene su u Klinički centar u Nišu, nakon sudara dva automobila, potvrdila je PU Niš.

Do sudara je došlo oko 21.50 časova nakon što je “golf” koji se kretao u pravcu Popovca udario otpozadi u crveni “pežo” koji je bio zaustavljen na ulici. “Golf” se od siline udarca okrenuo na krov a “pežo” je probio obližnju ogradu.

Foto: Boban Milošević

“Dva dvadesetogodišnja mladića i dve sedamnaestogodišnje devojke povredjeni su sinoć oko 21,45 časova kada je „golf“ kojim su se vozili izleteo sa kolovoza u Popovačkoj ulici u Medoševcu, udario u parkirani „pežo“ pored puta i prevrnuo se na krov”, kazali su u Policijskoj upravi u Nišu.

Svi povredjeni u ovom udesu srećom su zadobili samo lakše povrede, ali su prebačeni u Klinički centar na dodatnu dijagnostiku. Prema nezvaničnim informacijama, uzrok udesa je neprilagođena brzina uslovima na putu.
U direktnom sudaru „opela“ niških registarskih oznaka i „audija“ koji se oko 16,10 dogodio na putu od Niša ka Medoševcu, na samo pedesetak metara od pružnog prelaza, putnik iz „audija“ star 44 godine je teško povredjen, a vozači tih vozila prošli su sa lakim povredama. Za volanom „opela“ koji se kretao ka Nišu nalazio se Nišlija star 45 godina, a za volanom „audija“ Nišlija star 55 godina. Uzrok ove nezgode za sada nije poznat.

Treća saobraćajna nezgoda dogodila se juče na Bulevaru Nemanjića. U ovoj nezgodi je učestvovalo putničko vozilo marke “opel” niških registarsih oznaka i biciklista.

“Muškarac star 44 godine, vozač bicikla zadobio je povrede i prebačen je u Klinički centar Niš na dalju dijagnostiku”, kazali su u policiji.

Kako nezvanično saznajemo lake telesne povrede zadobio je vozač bicikla. Obavešteno je Osnovno tužilaštvo u Nišu. Uzrok saobraćajne nezgode se utvrđuje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com