Društvo

U toku su završni radovi u parku kod Pravnog fakulteta. Dobiće i potupuno novi mobilijar za decu

Posle 20 godina park kod Pravnog fakulteta, na Trgu kralja Aleksandra Ujedinitelja, dobija novi izgled. U ovoj fazi, prema rečima gradskog većnika Miroslava Đokića, završeni su svi građevinski radovi, koji se tiču obnove samih staza za šetnju.

 

“Staze su popločane novim materijalom, behaton pločama, a u narednim danima nas očekuje dovoženje zemlje za travnate površine”, istakao je Đokić.

On je kazao da je u ovom parku obnovljena kompletna elektroinstalacija, postavljene su nove kandelabre, obavljena je nabavka novih klupa.

“Sve travnate površine su opremljene najsavremenijim pop-ap sistemima za zalivanje, a u toku je nabavka novog tipskog mobilijara, koji će biti postavljen na gotovo 150 kvadratnih metara i ispunjava sve standarde Evropske unije o sigurnosti”, rekao je gradski većnik.

Iz Grada podsećaju da je park kod Suda obnovljen, a onaj na Bulevaru Nemanjića formiran i darivan sugrađanima kao prvi park napravljen u Nišu posle 32 godine.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com