Društvo

U toku radovi u Kovanlučkoj ulici na Paliluli

U ulici Kovanlučkoj u Nišu trenutno se radi na sanaciji klizišta, izgradnji potpornih zidova i novih  trotoara. Prema rečima v.d. direktora Direkcije za izgradnju grada Zorana Prokića biće urađeno 800 metara trotoara, dok će dužina potpornih zidova biti oko 150 metara sa obe strane ulice,tako da će ulica biti  u potpunosti sređena. Projekat finansira država u vrednosti od 72 miliona dinara.

Radove je obišla sa svojim saradnicima i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski kao i predsednik Gradske opštine Palilula Bratislav Vučković.

“Ova ulica se jako dugo radila i  nikada nije završena. U dogovoru sa kabinetom predsednika  Republike i sa Putevima Srbije dogovorili smo da se ova ulica  ponovo vrati u program i konačno završi. Ona jedna od pet ulica  za koje je iz kabineta predsednika dato zeleno svetlo da se urade iz republičkog budžeta. Nadam se  da će radovi biti  završeni u roku. Ulica je jako prometna i glavna je linija koja dalje vodi ka Doljevcu i Leskovcu”, kazala je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Posebno je naglasila da se nada da će žitelji ove ulice biti zadovoljni.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Radovi trajali dok je bila gradonačelnica da se slika,posle toga mašine i radnici pravac kamion i kući. Bruka šta radite nazadnjaci.

  2. Isto to treba da se uradi i u ulica Zorana Krasica,moj predsednice opstine Vuckovicu Bratislave,samo sa 5.000.000.dinara.zato molim da vj i g.da Gradonacelnica to i uradite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com