EkonomijaServisne

U toku je izgradnja trotoara na Bulevaru Cara Konstantina

Prema rečima Miloša Miloševića, pomoćnika gradonačelnika Niša za planiranje i izgradnju, u toku su radovi na rekonstrukciji Bulevara Cara Konstantina i konkretno se radi na izgradnji trotora.

On dodaje da bi završetak kompletne rekonstrukcije bulevara trebalo da se završi do jula. Rekonstrukciju Bulevara Cara Konstantina finansira Republika, odnosno Putevi Srbije u iznosu od 170 miliona. U tu sumu je uračunata i izgradnja odvoda za atmosferske padavine i kanalizacija.

„Radi se na rekonstrukciji celog Bulevara Cara Konstantina od prvog ulaza  kod Brzog Broda pa do Broja 6“, kaže Miloš Milošević. „Prethodne godine je urađen prvi deo Bulevara od prvog do drugog ulaza u Brzi Brod kao u kružni tok ispred fabrike Cumtobel. Ovi radovi su okončani krajem prošle godine, ali je ostalo da se urade trotoari na tom potezu i to se radi sada. Očekujemo  da ovi radovi za naredne dve nedelje budu gotovi, a ukupna dužina trotoara koji se rade  je oko  2,5 kilometara. Nešto je od toga urađeno, a nešto će se  završiti ove godine, tako da do jula očekujemo kompletno renoviranje Bulevara  Cara Konstantina“, kaže Milošević.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com