Promo vesti

U susret Novoj godini u Italiani daruju velika praznična sniženja na kolekciju jesen/zima!

Novogodišnji praznici su vreme proslava, ali i darivanja poklona najbližima, a često i sebi! Darovi čine da se osećamo ispunjeno i srećno, znajući da smo nekome ulepšali prazinke. Međutim, ponekad novogodišnji praznici mogu biti nešto veći teret na naš budžet.

Kako bismo u toku novogodišnjih praznika darovali originalne i lepe poklone, u Butiku Italiana pripremili su velika sniženja od 20% do čak 30% na kolekciju jesen/zima!
BOUTIQUE ITALIANA

A poklon u Italiani nikada ne može da bude promašaj! Šta god odabrali, dobićete model koji je rađen po poslednjim svetskim trendovima, evropske prestonice mode! Izuzetan kvalitet, vešto skrojene garderobe, garantuje eleganciju, udobnost i prefinjenost.

Poseban akcenat u kolekciji jesen/zima u Italiani stavljen je na jakne. Strukirani ili ležerniji modeli, sa krznom ili bez, popust od 20% svakako će vas ugrejati i podići praznično raspoloženje!

A dodatni modni detalj, ali i praktična stvar, jesu Italianine ešarpe, od kojih su pojedini modeli na sniženju do 50%! Nežne i izuzetno prijatne na dodir, modernog dizajna i visokog kvaliteta, istaći će vaš stav prave dame!

U širokoj lepezi kolekcije jesen/zima, u susret novogodišnjim praznicima, možete naći i jedinstvene haljine, montone, košulje i pantalone, koji stavljaju Italianu na sam pijedestal modnih kuća!

Potraga za savršenim novogodišnjim poklonom je završena, on se nalazi u Butiku ITALIANA!

ITALIANA BOUTIQUE
Obrenovićeva 27 (Preko puta TC Forum)
061 63 76 500
FACEBOOK
INSTAGRAM

 

Neka vam svaki dan bude dan italijanske mode – ITALIANA BOUTIQUE

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close