Promo vesti

U susret građanima: Izrada projekta za legalizaciju u roku od dva dan

Krajnji rok za popis i evidentiranje nezakonito izgrađenih objekata na teritoriji grada Niša ističe za dve nedelje. Svih pet gradskih opština aktivno se uključilo u popis i evidentiranje objekata na svojim teritorijama, na osnovu ranije sačinjenog Programa popisa po zonama, kako bi se do 27. novembra 2016.godine evidentirali svi nezakonito izgrađeni objekti, a koji su vidljivi na satelitskom snimku teritorije RS iz 2015.god.

Niš je jedan od retkih gradova gde popis bespravno građenih objekata nije završen, pa se koristi svaki trenutak da građani sami pristupe procesu ozakonjenja po, do sada, najpovoljnijim uslovima. Niške opštine takođe pomažu građanima u popisu, pre svega u seoskim područjima, ali i projektni biroi.

Iz projektnog biroa SS PROJETK GROUP kažu da su, takođe, na raspolaganju građanima da u što kraćem roku privedu legalizaciju objekata kraju. Popisom i stvaranjem uslova za ozakonjenje od nadležnih ustanova, u velikom broju slučajeva na teren izlaze geometri, a nakon njihovog meranja projektanti.

Posao projektnog biroa je da izlaskom na teren i usaglašavanjem mera sa geodetskim biroom, sačinjava projekat o zatečenom stanju objekta. Takav projekat se podnosi na ozakonjenje sa kompletnom tehničkom dokumentacijom. SS PROJEKT GROUP merenje i izradu projekta sačinjava u najkraćem roku, a često je taj rok dva dana.

Ovde se stručnost ne dovodi u pitanje, tako da se građani mogu obratiti za odgovore na sva pitanja vezana za ovaj proces.

ssprojektS.S.PROJEKT GROUP DOO NIS – Projektni biro vrši sledeće usluge:

– Projektovanje svih vrsta objekata
– Adaptacija i dogradnja objekata
– Uređenje enterijera
– Izrada elaborata za energetsku efikasnost zgrada
– Legalizacija-ozakonjenje objekata

ADRESA
Marija Bursaća 1
(preko puta Kuće za venčanje)

TELEFON
065/4523564

Opširnije pročitajte na
CityOfNiš >>>

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com