Hronika

U Supovcu pad sa motora, na Viniku sletanje s puta

U dve odvojene saobraćajne nezgode, u poslednja 24 sata, povređene su dve osobe.

Na putu za Supovac, juče u 17:30, povređen je muškarac star 59 godina. On je, kažu u policiji, primljen u KC Niš nakon najverovatnije pada sa motora. U Zavodu za hitnu pomoć navode da je muškarac povredio glavu. O ovoj nezgodi obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo, a uzrok se utvrđuje.

U 18 sati na putu za Vinik “opel” je sleteo sa puta i prevrnuo se. Povređen je vozač, muškarac star 64 godine. U Zavodu za hitnu medicinsku pomoć kažu da je i u ovoj nezgodi vozač povredio glavu. U policiji potvrđuju podatke, a uzrok se utvrđuje. I o ovoj nezgodi obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo.

U KC Niš kažu da su muškarci lakše povređeni, nakon dijagnostike pušteni su na kućno lečenje.

U nezgodi koja se dogodila juče oko 16 sati u ulici Dimitrija Tucovića nema povređenih. Sudar između taksi i putničkog vozila prošao je sa materijalnom štetom, povrđeno je Niškim Vestima. I u drugim saobraćajnim nezgodama u poslednja 24 sata bilo je samo materijalne štete.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com