Servisne

U subotu mestimično oblačno sa kišom

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, a kiša i lokalni pljuskovi koji mogu biti praćeni i grmljavinom očekuju se uglavnom na zapadu i jugozapadu zemlje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod i dodao da će uveče i tokom noći jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima prvo zahvatiti severne i zapadne krajeve.

Vetar će biti slab i umeren jugoistiočni, krajem dana u Vojvodini u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od jedan stepen do osam, a najviša od 15 do 19 stepeni.

Biometeorološka prognoza: Hronični bolesnici mogu osećati zdravstvene tegobe usled očekivane biometeorološke situacije. Posebna opreznost se savetuje osobama sa srčanim i respiratornim problemima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu neraspoloženja i bolova u zglobovima i kostima.

U Srbiji će u nedelju biti postepeni prestanak padavina i razvedravanje, a u ponedeljak i utorak promenljivo ponegde sa kišom, a zatim pretežno sunčano uz malu do umerenu oblačnost i suvo.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com