Virus Korona

U Srbiji 76 novih slučajeva koronavirusa. Povećan broj hospitalizovanih u Nišu

Ministarstvo zdravlja Vlade Republike Srbije saopštilo je da je u Srbiji u poslednja 24 sata potvrđeno još 76 slučajeva koronavirusa, a preminula je još jedna osoba.

Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 3.328 osobe od kojih je 76 pozitivna, a procenat novoobolelih je 2,28 odsto.

Od početka epidemije u Srbiji je registrovan 12.251 slučaj koronavirusa, a preminule su 253 osobe.

Danas do 15 časova u Republici Srbiji testirano je ukupno 301.117 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Broj aktivnih slučajeva je 533, na respiratoru je 15 pacijenata, a procenat smrtnosti je 2,07 odsto, navodi se u saopštenju.

U Кliničkom centru Niš povećan broj pacijenata u poslednja 24 sata. Ukupno je hospitalizovano 32 pacijenata, sa potvrđenim prisustvom korona virusa COVID 19, u starom delu КC Niš, što je za četiri više u odnosu na prethodni izveštaj. Dva pacijenta nalaze se na respiratorima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. I zemlji od 7 mil.stanovnika testirano 301.000… manje od 5% stanovništva? Da nije tužno i jadno,bilo bi smešno.Katastrofa našeg “sistema” u kome ništa ne funkcioniše…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com