Promo vesti

U službi čistoće – HOME PLUS AGENCY

Vaše vreme je dragoceno. Vi svoje slobodno vreme ispunite aktivnostima koje volite, a čišćenje prepustite HOME PLUS AGENCY.

Opis posla:
– profesionalno čišćenje i održavanje poslovnog i stambenog  prostora, zgrada, industriskih zona, zdravstvenih ustanova, smeštajnih kapaciteta, tržnih centara, novosagradjenih objekata, hotela.
– dubinsko pranje nameštaja, enterijera automobila, tepiha i etisona
– pranje portala i svih staklenih površina
– mašinsko pranje i poliranje svih vrsta podova
– čišćenje nakon gradjevinskih radova
– nega i pomoć starim licima, pomoć u kući
– održavanje zelenih površina i uredjenje bašte

Doći kući posle napornog rada u sveže očišćenom i izluftiranom stanu je prava blagodet. Agencija HOME PLUS AGENCY koja je svojim uslugama i stručnim timom sposobna udovoljiti svim vašim zahtevima. Profesionalno osoblje razume važnost održavanja čiste i profesionalne atmosfere i ima iskustvo i znanje da učini da vaši stambeni i poslovni objekti sijaju.

HOME PLUS
AGENCY
066/052 662
homeplusnis@gmail.com
FaceBook
HomePlusAgency.rs

Izvanredni rezultati i postavlljeni visoki standardi usluga u  službi su zadovoljnih korisnika. Usluge čišćenja obavljaju se na najsavremeniji način korištenjem profesionalnih sredstava i opreme, kao i proizvode koji su bezbedni za vas, klinički ispitana i sva su biorazgradljiva što je ključno za očuvanje naše okoline.

  • Kvalitetna usluga
  • Brzina
  • Odgovornost
  • Pouzdanost

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com