Društvo

U ritmu Palilule na naš način! Niški muzičari zabavljaće sugrađane za Palilulsko veče

“Završne pripreme su u toku, program je dogovoren a vreme će da posluži” slažu se niški muzičari koji će zabavljati sugrađane na Palilulskoj rampi u petak 2. juna kada se već tradicionalno održava Palilulsko veče koje je u sklopu slave Grada Niša Sveti car Konstantin i carica Jelena.

Izvođači na čelu sa predsednikom Gradske opštine Palilula Bratislavom Vučkovićem, održali su završni sastanak i utanačili detalje oko programa koji će kako kažu organizatori biti  “pravi niški i meraklijski”.

“Dugo godina smo za glavne izvođače na Palilulskoj većeri birali muzičare koji imaju nacionalnu popularnost i to je bilo lepo prihvaćeno, ove godine smo se odlučili za naše domaće snage jer ovaj grad ima čime da se podiči, jer su nam mnogi sugrađani muzičke legende i mi bolje a naše nemamo. Program će biti prilagođen situaciji u kojoj smo trenutno i siguran sam mojim Palilulcima svidaće se sve što smo spremili. To je sve ono naše staro, gradsko i meraklijsko uz primesu novih mladih snaga”, rekao je za Niške Vesti Bratslav Vučković, predsednik Gradske opštine Palilula.

Program Palilulske večeri počinje rok bend „KRAMER“, odmah zatim nastupaju “LEB I PIVO“, rok i evergrin bend a nakon ovog rok zvuka na samoj rampi, začuće se taktovi dečije muzike i to numere učesnika gradskog festivala dečije muzike „MAJSKA PESMA“.

Nakon ovog muzičkog programa sledi premijera dokumentarnog filma  City Grupe producenta Olivera Paunovića “LEGENDE ČAIRA” koji opisuje i predstavlja legendarnu generaciju Fudbalskog kluba Radnički koji ove godine obeležava vek postojanja. Na samoj bini uz autore filma, pojaviiće se i proslavljeni fudbaleri.

Muzički program nastavlja dečiji hor „ČAROLIJA“, zatim nastupa DRAGANA MOLES, operska pevačica, grupa „GRACIJA“, slede „LUTAJUĆA SRCA“, Đorđe Marković, solista na gitari a za sam kraj gostuje duet „NAŠE TETKE„ uz pratnju džez, bluz i etno benda „CRNE MAMBE“ i Neše Saite.

Program Palilulske večeri počinje posle 16 sati Svetskim takmičenjem u klikerima i brojnim dugim aktivnostima po kojima je ova manifestacija jedinstvena u Srbiji. Program na bini, muzički deo počinje u 17:30 časova.

Organizacija Palilulske večeri; Foto: Niške Vesti

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Skromno, domaćinski. Sa takvim odnosom, imaćete uvek podršku. Nego, ne zamerite, ne želim da banalizujem, ali, da li će biti toaleta.

  2. Za lumperajke i cajke ima a za neasfaltirane ulice nema ni rizla. Ako lepo u duhu naseg naroda onako domacinski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com