Sport

U Radničkom oprezni pred duel sa Čačanima

U okviru 9. kola Superlige Srbije koje je na programu sutra, Radnički će dočekati ekipu Borca na domaćem terenu. Početak utakmice zakazan je za 18 časova.

Već 7 kola zaredom Radnički ne zna za poraz, a Nišlije se nadaju da će tako ostati i sutra. U goste dolazi poslednjeplasirana ekipa Borca, a uvek su se “unapred dobijene” utakmice smatrale za najteže.

Povodom sutrašnjeg duela u prostorijama SC “Čair” održano je redovno obraćanje medijima na kojem su sagovornici bili šef stručnog štaba Ivan Jević i defanzivac Radničkog Nikola Stanković.

Jević je najpre izneo prve utiske o radu sa ekipom a potom prokomentarisao sutrašnji meč:

“U nekom kratkom roku koliko sam ovde, odradili smo 4 treninga zajedno i uspeli da usaglasimo neke stvari i da definišemo probleme. Naša očekivanja su najviša, Borac je trenutno u nezgodnoj situaciji, imali su problem sa sklapanjem ekipe, međutim takve utakmice su opasne. Ipak, verujem da ćemo sutra da odradimo ono što hoćemo.” ističe šef.

Jević je u prethodnom meču u Bačkoj Palanci (1:1) “izmešao karte”, izveo neke izmene u startnoj postavi a za nova imena na toj listi imao je samo pohvale, posebno je istakao Miladinovića i Raspopovića.

Nije želeo da govori o potencijalnom sastavu, a o zdravstvenom biltenu rekao je da je povoljan te da se na povrede žale samo Slaviša Stojanović, koji ima problema sa zadnjom ložom kao i  Marko Tomić i Anid Travančić koji su duže vreme van trenažnog procesa.

Svoja očekivanja izneo je i Nikola Stanković koji će biti u konkurenciji za sutrašnji sastav:

“Borac je neugodna ekipa, o čemu govori i tradicija koju imamo sa njima. Nemamo povoljne rezultate i taj podatak treba da nam bude alarm, da budemo budni tokom čitavog meča. Kao što znate imali smo problem u prethodnom meču u poslednjim sekundama, tako da ćemo sutra biti maksimalno skocnetrisani do poslednjeg zvižduka. Samo to nam može doneti pobedu. Sve je u našim rukama.” dodaje Stanković.

U međusobnim duelima u poslednjih 5 utakmica nešto uspešniji bili su Čačani, oni su 3 puta slavili a poslednja dva puta podelili su bodove sa Meraklijama.

Karte za ovaj meč biće u prodaji sutra od 10 do 18 časova na biletarnici hale “Čair” i od 16 časova na istočnoj tribini stadiona, po standardnim cenama od 150, 300 i 1500 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com