Obrazovanje

U prodaji zbirke zadataka za pripremu osmaka za završni ispit

Zbirke zadataka iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, matematike i za kombinovani test za pripremu osmaka za završni ispit mogu se naći u prodaji. Sve tri zbirke zajedno koštaju 970 dinara. Pojedinačno, cena zbirke za srpski ili maternji jezik je 400 dinara, zbirka za matematiku 290 dinara, a kombinovana zbirka 280 dinara.

Zbirke su na srpskom jeziku i jezicima nacionalnih manjina, a svaka sadrži po 450 zadataka, raspoređenih na osnovni, srednji i napredni nivo. Na kraju publikacija nalaze se rešenja.

Osnovni zadatak zbirki je da đacima približe model zadataka koji će se naći na završnom ispitu u junu i da im omoguće da samostalno vežbaju i proveravaju znanje.

U izradi zadataka učestvovalo oko stotinu nastavnika iz osnovnih, srednjih škola i sa fakulteta. NJihovo iskustvo obezbeđuje da zadaci budu u skladu sa nastavnom praksom, obrazovnim standardima i željama za dalje školovanje.

Sve publikacije mogu da se kupe u knjižari „Prosvetnog pregleda“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com