Hronika

UVIĐAJ U TOKU! U požaru u ulici Nikole Pašića nema povređenih, izgorela dva stana, treći oštećen

U požaru koji je noćas izbio u zgradi u niškoj ulici Nikole Pašića u samom centru grada niko nije stradao ali je pričinjena velika materijalna šteta.

Vatrogasci su zaustavili vatrenu stihiju koja je pretila da zahvati čitavu zgradu u kojoj se nalazi stan koji je goreo. Evakuisana je četvoročlana porodica sa četvrtog sprata. Vatrogasci su prilikom evakuacije stanara koristili korpu-dizalicu, jer je stan u plamenu bio nepristupačan. U Zavodu za hitnu medicinsku pomoć, zbrinuto je nekoliko stanara zbog toga što su se nagutali dima i zbog uznemirenosti.

U požaru su izgorela dva stana, dok je jedan oštećen, potvrđeno je Niškim Vestima u PU Niš. Intervenisalo je sedam vatrogasnih vozila sa 24 izvršioca.

“Policija je trenutno na terenu, kao i vatrogasne jedinice jer je u toku uviđaj, koji nije mogao biti obavljen noćas zbog mraka”, rečeno je Niškim Vestima  u Policijskoj upravi Niš.

Uviđaj će biti nastavljen i u toku dana, radi utvrđivanja uzroka izbijanja požara.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com