Hronika

U porodičnoj kući čuvao 17 kilograma marihuane!

Juče popodne uhapšen je G.R. (1973) iz Niša zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kod njega je pronađeno oko 17 kilograma marihuane. Pored ovog krivičnog dela, tereti se i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija.

Prilikom pretresa porodične kuće G.R., policija je pronašla tri kese ispunjene marihuanom, ukupne težine 544,7 grama koju je pripremio radi dalje prodaje, zatim 20 patrona kalibra 12 mm marke „Remington“ i 17 pištoljskih metaka kalibra 7,62mm.

Daljim radom, u saradnji sa PS Bosilegrad, izvršen je pretres kuće osumnjičenog u okolini Bosilegrada gde je pronađeno 35 osušenih biljaka marihuane težine 16,5 kilograma.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu, saopšteno je u Policijskoj upravi u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com