Promo

U Poliklinici Panajotović i dalje pooštrene mere zaštite u cilju sprečavanja infekcije virusom Covid-19

25 godina u službi Vašeg zdravlja, Poliklinika Panajotović

Poliklinika Panajotović radi po uobičajenom radnom vremenu uz pridržavanje mera zrdavstvene higijene. Sprovode se sve mere zaštite po preporukama Ministarstva zdravlja Republike Srbije kako bi se sprečilo širenje infekcije virusom Covid-19.

Posle prekida zbog pandemije, rad su nastavile mnoge specijalističke službe: kardiologija, gastroenterologija, endokrinologija, pulmologija, urologija, ginkologija u punom sastavu, zatim psihijatrija, radiologija. Laboratorija takođe radi po ustaljenom radnom vremenu.

POLIKLINIKA PANAJOTOVIĆ; Foto: Promo

Pacijenti su obavezni da na uzalu u prostorije Poliklinike izvrše dezinfekciju ruku, stave masku na lice, zatim se izvrši provera telesne temperature bezkontaktnim toplomerom na daljinu.

Prostorije se često proveravaju, sterilišu ultravioletnim sterilizacionim lampama, radne površine se stalno čiste i dezinfikuju. Nakon svakog pregleda vrši se detaljna dezinfekcija prostorija, ordinacija i radnih površina.

„Zahtevamo od pacijenata da u prostorije Poliklinike ulaze sami, a da pratnja sačeka u dvorištu. Trudimo se da u čekaonicama pacijenti borave što kraće i u manjem broju. Maksimalno ulažemo napore da obezbedimo dijagnostiku i lečenje pacijenata uz poštovanje svih propisanih mera zaštite.“

Strateški cilj Poliklinike Panajotović je pružanje profesionalne, kompletne i blagovremene medicinske usluge pacijentu od postavljanja dijagnoze do primene terapije po poslednjim preporukama Svetske Zdravstvene organizacije.

POLIKLINIKA PANAJOTOVIĆ

Pregledi se mogu zakazati pozivom na naš kontakt telefon i mogu se obaviti u najkraćem vremenskom periodu.

POLIKLINIKA PANAJOTOVIĆ
Dragiše Cvetkovića 29a
018 537999
www.poliklinikapanajotovic.rs
FACEBOOK

 

25 godina u službi Vašeg zdravlja, Poliklinika Panajotović

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com