Hronika

Lopovi pokušali da opljačkaju lekara iz Merošine, on doživeo infarkt

Lekar S.T. (76) iz Merošine umalo nije sinoć preminuo, pošto je doživeo infarkt tokom pokušaja pljačke njegove ambulante u porodičnoj kući u tom mestu.

Prema nezvaničnim izvorima, S.T. je oko 20,30 časova čuo lomljavu stakla u ambulanti koja se nalazi u prizemlju kuće, a kada je sišao sa sprata iznad zatekao je lopova koji je ušao u ambulantu tako što je polomio prozor.

Uspeo je da sustigne muškarca koji je krenuo da beži kada ga je video i krenuli su da se rvaju, ali je razbojnik uspeo da pobegne.

Od pretrpljenog stresa S.T. je doživeo infakrt, međum smogao je snage da pozove policiju, koja mu je pružila pomoć dok nije stiglo sanitetsko vozilo da ga prebaci u niški Klinički centar.

U pokušaju pljačke učestvovao je još jedan muškarac, ali on nije ušao u ambulantu, već je čuvao stražu napolju.

Policija intenzivno traga za dve osobe koje su sinoć, oko 20,30 časova, provalile u privatnu kuću u Merošini i fizički napale vlasnika.

“Odmah po prijavi policija je izašla na lice mesta. O događaju su obaveštena nadležna tužilaštva u Prokuplju, Osnovno i Više javno tužilaštvo, po čijem nalogu policija preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti, kako bi pronašla počinioce ovog dela”, kazali su Niškim Vestima u policiji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com