Promo

U Pekari „Kroasan“ zaštita i higijena su na prvom mestu

Pekara „Kroasan“, koja 18 godina postoji zbog Vas, brine o Vama i u toku vanrednog stanja. U skladu sa svim merama i propisima Ministarstva zdravlja i Vlade Republike Srbije, Pekara Kroasan u svojim objektima vodi pojačane mere higijene.

Detaljnja dezinfekcija svakog objekta, uključujući prodajne pultove, pultove za pakovanje peciva, podove, stolove, kvake, obavlja se na svakih sat vremena.

Radnici neprestano nose zaštitne maske i rukavice, a u svim njihovim pekarama može ući samo po jedna osoba.

U skladu sa zabranom kretanja u toku vanrednog stanja Pekara „Kroasan“ redukovala je i svoje radno vreme.

Pekara u Ulici Vojvode Mišića otvorena je do 13,30 časova; na Bulevaru Svetog cara Konstantina do 14,00 časova, a prodavnica i pekara na Bulevaru Nemanjića u Zoni II otvoreni su do 16,00 časova.

Pekara KROASAN

Tradicija u proizvodnji peciva u Pekari „Kroasan“ traje već 18 godina. Za to vreme, svojim specijalitetima i kvalitetom, zavredili su poverenje hiljada Nišlija.

Ono što odlikuje proizvode Pekare „Kroasan“ jeste spoj tradicije i inovacija, kako u proizvodnji, tako i u samim ukusima.

Nadaleko čuven je njihov burek sa šunkom i pavlakom, bavarske kifle, ali i originalne, tradicionalne pite od domaćih, sukanih kora.

Pekara „Kroasan“ – Tradicija koja traje!

PEKARA KROASAN
Vojvode Mišića 109
Bulevar cara Konstantina 80
Bulevar Nemanjica Zona II
Facebook
Instagram

 

 

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com