Promo

U Nišu veliki broj slobodnih radnih mesta – Poslovi Infostud

Trenutno se u Nišu traže radnici različitih nivoa obrazovanja i stručnosti, bez iskustva ili sa određenim brojem godina koje traže poslodavci, kao uslov za učešće na konkursu.

Velika je potražnja za prodavcima na različitim prodajnim mestima, a traže se i mnogi terenski agenti.

Brojne kompanije i manje porodične firme traže novu radnu snagu a više o ponudi poslova  na sajtu poslovi.infostud.com >>>

Trenutno prema podacima Infostuda, u Nišu se traži 321 radnik na upravo toliko pozicija. Poslovi su u samom centru grada i u čiroj okolini Niša.

Na portalu poslovi.infostud.com postoji bogata baza slobodnih radnih mesta a nivo stručnosti kao i obrazovanje variiraju od osnovnog do visoko specijalizovanih pozicija i stručnosti.

Infostud je portal koji Vam nudi najjednostavniji i najbrži način pronalaska željenog posla. Redovnim ažuriranjem oglasa za posao Infostud brine da svi građani imaju u vidu koja se zanimanja traže i koja su radna mesta slobodna. Sve što je potrebno jeste da se registrujete, napravite svoj CV i kroz nekoliko klikova pošaljete svoju biografiju poslodavcu kako bi vas imao u vidu. Takođe, poslodavci redovno pregledaju biografije koje naši korisnici ostavljaju u okviru svojih naloga.

>>>

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati OVDE.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button