Politika

U Nišu počelo prikupljanje potpisa za registraciju Narodnog pokreta Srbije

Nova politička organizacija, Narodni pokret Srbije, počela je da prikuplja potpise za osnivanje političke stranke. Oni su pozvali sve građane Niša da im se pridruže u stvaranju pokreta.

 

“Pozivamo sve gradane Niša, iskrene patriote i borce protiv rezima Aleksandra Vučića i njegovih satelita da nam se pridruže u stvaranju ovog novog pokreta čiji če ciljevi biti neminovan korak ka jačanju borbe za promenu sistema, sa fokusol na ozbiljne i odgovorne pojedince, prave narodne tribune. Vaša podrěka je ključna kako bismo ostvarili naše ciljeve i stvorili bolju buduénost za sve nas”, poručili su iz novoosnovanog pokreta.

Prikupljanje potpisa je organizovano od danas do petka od 12 do 18:00 časova. Građani mogu da dođu u prostorije stranke, na adresi Trg Pavia Stojkovića 6/1 (lokal u prizemlju). Potrebno je da ponesu važeću ličnu kartu ili pasoš.

“Interesovanje je veliko, ljudi čekaju u redu da daju podršku, što nas jako raduje”, kazali su Niškim Vestima.

Podsetimo, na Oplencu je početkom avgusta osnovana nova politička organizacija pod nazivom Narodni pokret Srbije na čijem čelu je narodni poslanik Miroslav Aleksić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com