Društvo

U Nišu otvoren auto salon Mazda (FOTO)

Grad Niš bogatiji je za još jedan auto salon, jer je u četvrtak kompanija Auto MG komerc otvorila salon automobila Mazda, renomiranog japanskog proizvođača.

Salon će, prema rečima vlasnika Miloja Grujovića, Nišlijama, ali i ljudima iz celog regiona pružati kompletnu uslugu, od prodaje najnovijih mazdinih modela, servisiranja, do plasmana aftermarket opreme i galanterije pa do radionice auto limarije i lakirnice.

„Ovde na jednom mestu možete kupiti ili servisirati automobi, napravili limariju, ofarbati ali i oprati vozilo, a kada dođe vreme, zameniti ga po sistemu staro za novo“, kaže Grujović.

On ističe da je ovo prvi salon u Nišu, što se tiče Mazde, ali i jedini u Srbiji tog tipa i formata jedini. Takođe kaže da je intereresovanje za Mazdu veliko u čitavom regionu, dok je u Nišu ovaj brend ipak skupa investicija.

„Niš ima ekonomskih problema i to je sreća da mi radimo na regionalnom nivou, pa zbog toga firma opstaje“, ističe.

Na svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj zvanica, među kojima su bili i gradonačelink Darko Bulatović, kao i mnogi većnici.

Kompanija sa tradicijom dugom četvrt veka

Auto MG Komerc u Nišu posluje već 24 godine. Sve je počelo 1994. godine kada je kompanija osnovana, najpre kao preduzeće za prodaju zastave i „iveko“ kamiona, traktora i poljoprivredne mehanizacije.

Samo tri godine kasnije sagrađen je i pušten u rad poslovni prostor na toj lokaciji i potpisan ugovor o prodaji i servisiranju privrednih vozila, ali i putničkih vozila brenda „hjundai“. Kroz nekoliko narednih godina osnovane su i kompanije specijalizovane za prodaju i servis vozila „fijat“ i „mazda“.

Prodajni salon se nalazi na Čamurlijskom putu u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com