Sport

U Nišu održan najmasovniji tekvondo turnir u Evropi – TK Asteriks i ovog puta sjajan domaćin

Jedan od najtrofejnijih mladih niških tekvondo klubova ASTERIKS, minulog vikenda kao organizator šestog najmasovnijeg turnira u Evropi ASTERIKS CUP-a, okupio je nekoliko hiljada takmičara, trenera i zaljubljenika u tekvondo iz velikog broja evropskih zemalja. Učestvovalo je oko 160 ekipa sa oko 1700 takmičara.

TK Asteriks se i ovog puta pokazao kao odličan domaćin i opravdao očekivanja.

Ekipni plasman:

  • 1 mesto – Taekwondo Union North Greece,
  • 2 mesto – TK Asteriks,
  • 3 mesto – ETANE.

“Utisci su fenomenalni, svi su prezadovoljni čitavom organizacijom i postugnutim uspesima. Zahvaljući uigranom timu koji je sve uradio jako profesionalno, sve je proteklo u najboljem mogućem redu”, kazao je Vladan Nikodijević, prvi čovek niškog Asteriksa.

Nikodijević dodaje da postoje naznake da će Niš ponovo biti domaćin još jednog velikog turnira na kome će učestvovati još veći broj učesnika što je još jedan dokaz posvećenosti ovog kluba.

[meta_gallery_carousel]

“Tradicija ekipnih pehara se nastavlja, ne samo na turnirima koje naš klub organizuje nego i na ostalim, a to su svakako rezultati koji zaslužuju pažnju”, kazao je Nikodijević.

TK Asteriks osvojio je drugo mesto u ekipnom plasmanu, drugo mesto u seniorima i trece mesto u kadetima.

Sledeća stanica za ove mlade šampione je Austrija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com