Sport

U Nišu besplatna škola za fudbalske sudije

Sudijska organizacija Niša u saradnji sa Fudbalskim Savezom Niša organizuje školu fudbalskih sudija.

Škola je besplatna za sve zainteresovane uzrasta između 16-22 godine, a upis traje do 20. februara.
Zainteresovani se mogu prijaviti putem telefona 063/801-62-48 ili u prostorijama saveza na Trgu Pavla Stojkovića br 10, ili elektronskim putem fsnisa@mts.rs.

„Škola je potpuno besplatna i mogu se prijaviti i mladići i devojke. Polaznici škole će naučiti sva pravila fudbalske igre, proći psiho-fizičku proveru, testiranje i nakon završnog testa, dobiće sertifikat koji predstavlja ulaznicu u svet suđenja. Iako školu organizujemo u formi ubrzanog kursa, kvalitet obučenosti budućih fudbalskih sudija garantuje predavački tim koga čine renomirane sudije sa iskustvom“, kaže Aleksandar Veljović predsednik Organizacije fudbalskih sudija Niša.

Po završetku obuke mlade fudbalske sudije mogu odmah na teren, a od njihovog ličnog angažovanja i afiniteta zavisi do kog ranga suđenja će napredovati u karijeri ističe Veljković.

Niška škola fudbalskih sudija do sada je iznedrila nekoliko sudijskih imena koji su danas prisutni i na internacionalnoju fudbalskoj sceni.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com