Virus Korona

U niškom Kliničkom od posledica Kovida-19 preminuo jedan pacijent

U Kovid objektima niškog Кliničkog centra, hospitalizovano je ukupno 249 pacijenata. Kod 104 pacijenta, od kojih i 3 deteta koja su u stabilnom stanju, potvrđeno je prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, šest je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra. Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, jedan pacijent, sa potvrđenim virusom Covid -19 je preminuo.

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 79 pacijenata. Kod 32 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid -19. Nažalost, jedan pacijent sa potrvrćenim COVID-19 virusom je preminuo.

U 4 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupano je hospitalizovano 85 pacijenata. Kod 31 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa. Nažalost, jedan pacijent sa potrvrćenim COVID-19 virusom je preminuo. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

U ZC Surdulica, u Covid bolnici trenutno su hospitalizovana 46 pacijenata. Kod 33 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid -19.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com