Društvo

U Niš stiže velika jelka

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski izjavila je danas da je Grad Niš naručio veliku jelku za centralni gradski trg i da bi trebalo da stigne uoči pravoslavne Nove godine.

 

“Nadamo se da će i da stigne pošto je naručena i da se svi zajedno radujemo”, izjavila je Sotirovski na sednici Skupštine grada ne navodeći koliko će jelka biti velika.

Prema njenim rečima, grad bi trebalo da iznenadi sugradjane velikom jelkom zahvaljujući donatorima.

Sotirovski je ponovila da će doček Nove godine na centralnom gradskom trgu platiti prijatelji grada, a medju njima se, kako je kazala, nalaze i ljudi poznati javnosti.

“Razgovorala sam sa medicinskim delom kriznog štaba, s obzirom da je procenat zaraženih od procenta testiranih ispod pet odsto, tačnije 4,36 odsto Niš može da se priključi gradovima koji će imati organizovani doček. Imaćemo binu, koncert, sve ono što grad treba da ima”, izjavila je Sotirovski.

Gradonačelnica Niša je pre dva dana saopštila da će Niš imati organizovani doček i da će u novogodišnjoj noći na centralnom gradskom trgu nastupiti Zorica Brunclik i Alen Ademović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

7 Komentara

  1. Nije trebalo da seku tri jelke na trgu, mogli su da ih okite i da to košta vrlo malo i bilo bi vrlo lepo.

  2. Вероватно ће се сви написати,
    имали сте 3 јелке, и све 3 сте посекли да би сте куповали друге.

  3. Pa pošto su posekli 3 jelke stare skoro pola veka, sada kupuju jelku da obraduju Nišlije. Gluposti nema kraja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com