Servisne

U nedelju ponovo sunčano i toplo

U Srbiji se sutra očekuje pretežno sunčano i veoma toplo vreme sa temperaturom i do 34 stepena Celzijusa, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umeren istočni i jugoistočni vetar koji će u košavskom području povremeno biti jak, a od večeri će se pojačati.

Najniža temperatura od 14 stepeni u Požegi do 23 stepena u Vršcu, a najviša dnevna od 30 do 34.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za nedelju, 8. septembar: Očekuju se uobičajene tegobe većine hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim i bolesnicima sa respiratornim infekcijama. Reumatski bolovi su moguće meteoropatske reakcije. 

U narednim danima se očekuje svežije vreme, oko proseka za ovo doba godine.

U ponedeljak od jutra naoblačenje, a od popodneva kiša i pljuskovi s grmljavinom koji ponegde mogu biti jači. U Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju duvaće umeren do jak jugoistočni vetar (košava), a na jugu Banata olujne jačine.

U utorak se očekuje promenljivo oblačno i u većini dana nestabilno vreme, mestimično s kišom, lokalno jačim pljuskovima s grmljavinom.

U sredu i četvrtak očekuje se kratkotrajna stabilizacija vremena.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com