Merošina

U Merošini sve spremno za izbore

Sutra, 21. juna od 7 do 20 sati biće otvoreno 26 biračkih mesta na teritoriji opštine Merošina, dok pravo glasa ima 10.137 stanovnika.

Za ulazak u lokalni parlament boriće se kandidati za odbornike sa 5 izbornih lista. Tri koalicione liste, jedna grupa građana i jedna politička stranka.

Na biračkim mestima biće primenjene opšte mere zaštite od korone, kao što je nošenje zaštitnih maski, rukavica , dezinfekciona sredstva, a preporuka je da se održava razdaljina od najmanje jednog metra ako se više ljudi zatekne na biračkom mestu.

Svim članovima biračkih odbora i kontrolorima na biračkim mestima, Radno telo i Opštinska izborna komisija obezbedila su zaštitna sredstva, shodno preporukama RIK-a.

Podsetimo, u nedelju se održavaju redovni parlamentarni i lokalni izbori. Biračka mesta otvaraju se u 7 sati, a građane koji zbog bolesti ili starosti ne mogu da dođu do biračkog mesta mogu da se prijave biračkim odborima na dan izbora do 11 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com