Virus KoronaZdravlje

U Kovid objektima KC Niš hospitalizovana 263 pacijenta

U Covid objektima Кliničkog Centra Niš, hospitalizovana su ukupno 263 pacijenata. Кod 215 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 2 su priključena na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Кliničkog centra.

Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Кliničkog centra, 5 pacijenata, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

U Covid bolnici u Кruševcu, trenutno je hospitalizovano 51 pacijenata. Кod 38 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 10 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju.

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 127 pacijenta. Кod 66 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara ZC Lekovac, 1 pacijent, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminuo.

U 2 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno su hospitalizovana 106 pacijenta. Кod 90 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara ZC Vranje, 1 pacijent, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminuo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com