Društvo

U kostimu ajkule je NAJBEZBEDNIJE! (FOTO+VIDEO)

Ajkula koja šeta niškim ulicama…da, to ste mogli da vidite danas popodne ako ste prolazili niškim Bulevarom Nemanjića gde je i prošetala ova simpatična niška “ajkulica”.

Dvadesetsedmogodišnji Aleksandar Živković sa drugarima rešio je da zabavi Nišlije tako što se već danima šeta u vazdušnom kostimu ajkule i sugrađanima deli zaštitne maske sa njegovim likom.

“Želimo da se zabavimo i oraspoložimo naše Nišlije, mojom pojavom. Odlično reaguju kada me vide i uglavnom žele da se slikaju. Sam sam sašio zaštitne maske i delim ih besplatno. Drugari mi prave društvo jer šetajući gradom snimamo i klipove koje izbacujemo na You Tube. Moto nam je ŠIRIMO OSMEH”, kaže Aleksandar za Niške Vesti

Drugari koji su mu podrška ga u stopu prate i pomažu oko slikanja sa radoznalim Nišlijama. Ono što smo mi mogli da primetimo uglavnom su ga zaustavljale devojke i roditelji sa malom decom. Ajkuli to nikako nije palo teško, naprotiv…

Pandemija koronavirusa donela je velike brige, puno straha i neizvesnu budućnost, brojke koje nadolaze svakodnevno obavezuju nas na oprez. Zaslepljeni brigom zaboravili smo na osmeh, koji nam je tako potreban poslednjih nedelja…danas su ovi momci izmamili po koji osmeh Nišlijama – dovoljno je.

Kretanje niške ajkule možete da pratite na Instagram profilu ajkulica official.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com