Promo

U KORAK SA SVETSKIM KLINIKAMA: Klinika Maja – Za kristalno jasan vid (VIDEO)

Specijalna bolnica za oftalmologiju Klinika Maja prati svetske trendove  u oftalmologiji, bilo da su u pitanju hirurške ili dijagnostičke metode, ili je reč o naučnim radovima – svi lekari rade na tome da budu u toku sa inovacijama.

Lekari Klinike Maja kažu da im se dopada što imaju priliku da se usavršavaju, stiču nova znanja i da novim metodama još efikasnije leče određene bolesti i stanja oka.

Klinika Maja neguje saradnju sa svetskim klinikama kao što su klinike u Njujorku, Parizu, Londonu, Atini jer je razmena znanja između pravih profesionalaca ključ uspeha, kaže Prof. dr Gordana Zlatanović, doktor oftalmologije.

Klinika Maja je vrhunska oftalmološka klinika, koja je u samom vrhu oftalmoloških usluga ne samo u Srbiji, već i u regionu. Posvećenost i vrhunsko lečenje očnih bolesti i stanja oka odlike su ove klinike na kojima su izgradili brend i ime kome se veruje.

„U Klinici Maja svakodnevnica je prožeta prijateljskom atmosferom, ljubavlju i pozitivom, a otvoren odnos sa pacijentima je ono što nas posebno odvaja od drugih. Duh zajedništva koji vlada u klinici uliva poverenje našim pacijentima i omogućava im da se osećaju kao deo našeg tima i da su ovde uvek dobrodošli“, ističu u Klinici Maja.

Iskusan tim očnih hirurga sa više od 20 godina iskustva, na čelu sa profesorkom dr Gordanom Zlatanović, garantuje profesionalizam na visokom nivou i najbolju negu.

Usluge:

– Hirurške intervencije 

– Pregled oka 

– Dijagnostika

Кlinika Maja dobitnik je priznanja “Кapetan Miša Anastasijević” u kategoriji za izuzetne rezultate u oftalmologiji i održivom razvoju.

Povelja je uručena prof. dr Gordani Zlatanović.

Ovo priznanje se dodeljuje od 2000. godine u Srbiji i nosi ime čuvenog srpskog trgovca i dobrotvora iz 19. veka.

Klinika Maja
Vizantijski bulevar 33
018/530-541 018/533-036
www.klinikamaja.rs
Facebook

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com