Promo vesti

U korak sa svetom, električni skuteri i bicikli – SUNRA

Brzi su i laki za korišćenje, povoljni za vožnju u gradskim uslovima, a pošto rade na struju potpuno su ekološki, bez emisije šetenih gasova – SUNRA električni skuteri i bicikli.

Zbog svojih mnogobrojnih pogodnosti električna vozila polako preuzimaju primat kada su prevozna sredstva u gradovima u pitanju.

SUNRA je kompanija koja svoje električne dvotočkaše predstavlja našem tržištu!

Kineski je lider u industriji električnih vozila sa godišnjim proizvodnim kapacitetom od 4 miliona električnih vozila raznih modela.

SUNRA

Električna vozila SUNRA kompanije karakterišu izuzetan kvalitet i jedni su od najtraženijih proizvoda na svetskom tržištu.

U svom prodajnom asortimanu kompanija SUNRA nudi i električna vozila specijalno dizajnirana i namenjena osobama sa invaliditetom, kao i prilagođena za transport i dostavu robe.

SUNRA
Na sve voje modele SUNRA daje garanciju od 24 meseca, odnosno 12 meseci na baterije. Takođe, postoji mogućnost plaćanja i na 12 mesečnih rata!

A iz SUNRA kompanije, uskoro pripremaju i veliko iznenađenje – ELEKTRIČNE TROTINETE čija popularnost raste širom sveta iz dana u dan!

SUNRA
Vojvode Radomira Putnika 26A, 26101 Pančevo
Ovlašćeni distributer za Niš:

TEHNONIŠ DOO – Obilićev venac 43
SERVIS MICKO – Stadion Radnički
SERVIS UPP – Avalska I deo 3
RITAM PLUS – Nikole Pašića 21
065 896 8888
FACEBOOK
INSTAGRAM

 

 

Svoj model možete izabrati na sajtu SUNRA kompanije ili posetite nekog od ovlašćenog distributera u Nišu.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com