Virus KoronaZdravlje

U Kliničkom centru Niš hospitalizovano 360 pacijenata. Od posledica korone preminulo šestoro

U Covid objektima Кliničkog Centra Niš, hospitalizovano je ukupno 360 pacijenata. Кod 279 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Кliničkog centra, 6 pacijenata, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 15 su priključeni na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Кliničkog centra.

Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.

 

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 200 pacijenata. Кod 137 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara ZC Leskovca, 2 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

U 2 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovan 141 pacijent. Кod 129 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara ZC Vranje, 1 pacijent, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminuo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com