Virus KoronaZdravlje

U Kliničkom centru Niš hospitalizovano 35 pacijenata

U Covid objektima Кliničkog Centra Niš, hospitalizovano je ukupno 35 pacijenata. Кod 21 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 2 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Кliničkog centra.

Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 4 pacijenata. Nema pacijenata sa potvrđenim prisustvom virusa Covid-19.

U 3 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno su hospitalizovana 27 pacijenta. Кod 14 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa.

Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komnetar

  1. Idite slikajte te pacijente i objavite fotografije. Ko vam garantuje da je to istinita informacija? Pre objavljivanja svaku informaciju treba proveriti na licu mesta, uveriti se svojim očima i onda tek objaviti, bilo da je istinita bilo da je lažna. Budite pravi novinari a ne papagaji koji ponavljaju servirane informacije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button