Virus KoronaZdravlje

U Kliničkom centru Niš hospitalizovana 44 pacijenta

U Covid objektima Кliničkog Centra Niš, hospitalizovana su ukupno 44 pacijenata. Кod 10 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 3 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Кliničkog centra.

Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Кliničkog centra, 1 pacijent, sa potvrđenim virusom Covid -19 je preminuo.

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 8 pacijenata. Кod 2 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid -19.

U 3 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno su hospitalizovana 26 pacijenta. Кod 16 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa.

Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

U ZC Surdulica, u Covid bolnici trenutno je hospitalizovan 8 pacijent. Кod 7 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Skoro sam procitao u nekom casopisu da su Rusi poceli sa obaveznim uvodjenjem fotokatalitickih preciscivaca vazduha u sve bolnice, obdanista i skole kao obavezno. Pokazalo se da su jako delotvorni u borbi protiv korone ta tako mislim da mozda nije lose uzeti u obzir i nabavku takvih uredjaja koji bi definitivno na jesen smanjili broj zarazenih u Srbiji.

    1. ako pretekne od stadiona moyda i stignu ruski precsicivaci vayduha. mada ko ne voli fudbal on ce to nabaviti i ako ne pretekne od stadiona.

  2. nešto sam čitala o tim prečiščivačima,negde braća rusi odavno koriste u operacionim salama…i da su istraživanja pokazala da njihovi lekari koji rade u tim operacionim salama jesu mnogo koncerisovaniji na ono,što rade,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com