Virus KoronaZdravlje

U KC Niš hospitalizovana i treća trudnica zbog problema sa disajnim organima. Čekaju se rezultati testova

Stanje dve trudnice stare 27 i 34 godine koje su bile pozitivne na koronu, od kojih je jedna na respiratoru, a duga na kiseoničkoj potpori, stabilno je, a u međuvremenu je na Kliniku za pulmologiju primljena i treća trudnica koja je takođe stabilno, rekao je za Blic prof. dr Radmilo Janković, direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju KC Niš.

Prema njegovim rečima treća trudnica koja je primljena u protekla 24 časa zbog problema sa disajnim organima hospitalizovana je na Klinici za pulmologiju i njeno stanje je takođe stabilno, ali još uvek nije poznato da li je pozitivna ili ne.

Ona je uzorkovana dva puta u Kuršumliji i po pristizanju rezultata znaće se da li je kovid pozitivna ili ne.

Stanje dve trudnice stare 27 i 34 godine koje su bile pozitivne na koronu, od kojih je jedna na respiratoru, a duga na kiseoničkoj potpori, stabilno je.

“Trudnica stara 27 godina koja je najkritičnije je stabilno, zadovoljavajuće gasne razmene na respiratoru. Plod je u redu. Ona se stabilizovala, ali je i dalje na respiratoru. Pratimo stanje pa ćmo videti narednih dana”, istakao je Jankovć.

U KC Niš je trudnica stara 27 godina koja je na respiratoru je u sedmom mesecu trudnoće dok druga trudnica ima 34 godine u šestom je mesecu trudnoće i trenutno prima samo kiseonik.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com