Promo vesti

U goste kod Emmezete u Nišu

Evropski lider u oblasti opremanja kuće i doma, kompanija Emmezeta, otvoriće svoja vrata za Nišlije naredne nedelje. Revolucionarna i konkurentna formula Emmezete može da se izrazi ovako: velika i atraktivna ponuda uz izuzetnu pogodnost.

Njihov slogan “Niske cene svaki dan” možda na najbolji način najavljuje ono što čeka Nišlije od 12. aprila.

Osnovna odlika Emmezete je širina asortimana koji se sastoji od nameštaja, dekoracije i predmeta za sređivanje kuće, elektronike i bele tehnike. Široka ponuda koja će biti dostupna stanovnicima ovog dela zemlje počinje od tapaciranog nameštaja, televizora i ostalih tehnoloških proizvoda, preko kućnih aparata do dekorativnih elemenata za bašte, terase, kupatilo, nameštaj u dnevnoj i spavaćoj sobi…

Kroz ovaj čarobni svet proizvoda vrhunskog kvaliteta i inspirativne kutke koji prikazuju potpuno opremljen kućni ambijent vodiće vas par smernica iscrtanih u samom prodajnom objektu, ali i radoznalost koju će probuditi niška Emmezeta već pri samom ulasku i prvom kontaktu sa njom.

Iz ovog prodajnog objekta, koji će uskoro biti na raspolaganju našim sugrađanima, poručuju da će svako ko dođe na otvaranje imati mogućnost da iskoristi neke od specijalnih popusta, koje su pripremili za taj dan i specijalno za novi lokal u Nišu.

Tamo gde “svaki kutak ima svoju priču” čekaće vas ljubazno osoblje koje će se potruditi da svima izađe u susret i pomogne pri odabiru samih proizvoda.

U segmentu odnosa prema klijentu osnovna deviza Emmezete je jednostavna i glasi “Kupac je kralj”. Što se prodaje tiče slogan je “Niske cene svaki dan”, što znači da će akcijske cene biti omogućene na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou. Takođe, postoji pogodnost u vidu lojaliti kartice koju će svaki kupac moći, ne samo da otvori, već i da koristi prilikom svoje prve kupovine. Na sajtu se mogu naći istaknuti proizvodi koji obuhvataju ovakvu vrstu popusta.

Ono što će takođe biti interesantno za sve buduće potrošače jeste postojanje EMMEZETA WEBSHOP-a 24 sata, svakog dana u godini, svuda u Srbiji, koji je aktivan od februara ove godine i koji omogućava jednostavan postupak online kupovine i uslugu dostave. Kupovina u Emmezeta webshopu se obavlja u svega nekoliko koraka, prilagođenih vašim potrebama i uštedi vašeg vremena. Osim toga, kao svojevrsna potvrda i garancija kvaliteta stiže i podatak da čitav asortiman potiče od vrhunskih proizvođača iz svih krajeva sveta.

Emmezeti nisu izostale ideje kada je sređivanje bašte u pitanju, a za one koji nemaju takvog prostora, mislili su i na opremanje terase.

Ako uzmemo u obzir da je radno mesto prostor gde provodimo najviše vremena, Emmezeta nam pomaže da i radnu atmosferu učinimo konfornijom i prijatnijom za rad.

Emmezeta u Srbiji posluje od 2015., a od ove godine biće na raspolaganju i stanovnicima jugoistočnog regiona.

Četvrtak, 12. april je dan kada će Nišlije moći da pronađu sve za svoj dom na jednom mestu, uz to i da dobiju specijalne pogodnosti prilikom kupovine ali i potpuno besplatnu inspiraciju i ideje za dekorisanje svog doma, prilagođene svačijem ukusu i džepu.

Vidimo se u Emmezeti !

Za redovne informacije i online kupovinu posetite Emmezetu na www.emmezeta.rs i na zvaničnim kanalima na društvenim mrežama. Više informacija o otvaranju novog Emmezeta centra u Nišu pronađite >>>

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2903.069645243275!2d21.932605315486704!3d43.31280147913442!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b08bcfe0fef7%3A0xb1692c3f23a79b2a!2sEmmezeta!5e0!3m2!1ssr!2srs!4v1522068471818″ width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com