Društvo

U GO Pantelej potpisan sporazum sa Nacionalnom službom za zapošljavanje za javne radove

U okviru realizacije ovogodišnjeg Lokalnog akcionog plana zapošljavanja Gradske opštine Pantelej u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje-Filijalom u Nišu, potpisan je Sporazum o uređivanju međusobnih prava i obaveza u realizaciji programa ili mera aktivne politike zapošljavanja za 2021. godinu.

Sporazum se odnosi na angažovanje nezaposlenih lica u realizaciji projekata javnih radova za koje su izdvojena sredstva iz opštinskog budžeta u iznosu od 1.500.000,00 dinara.

Niška filijala Nacionalne službe za zapošljavanje obezbeđuje tehničku podršku u smislu selektovanja nezaposlenih lica sa područja Opštine Pantelej iz kategorija niže kvalifikovanih i teže zaposlivih lica sa evidencije ove službe a koji iz godine u godinu iskazuju interesovanje za ovu vrstu sezonskih poslova, uglavnom na uređenju izletničkih prostora i održavanju međublokovskih i drugih zelenih površina na teritoriji Opštine, rečeno je prilikom potpisivanja Ugovora.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Malo vas ima po opštinama Niša što ništa ne radite pa treba da zaposlite one koji bi da rade vaš posao umesto vas. Sramota gde se troše narodne pare. Umesto da pola neradnika po opštinama grada Niša otpustite sa posla jer su neradnici i neznalice, oni bi da nađu robove koji treba da rade njeihov posao dok oni da idu da završavaju privatne posove u toku radnog vremena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com