Sport

U finalu Kupa Koraća Partizan i Crvena zvezda

Očekivani finalisti, su večeras u Nišu i potvrđeni, Partizan i Crvena zvezda će se biriti u finalu Kupa Radivoja Koraća koje je na programu u nedelju od 17 sati.

CRVENA ZVEZDA – MEGA BEMAKS 92:70 (12:16, 28:21, 18:24, 29:9)

Protiv Partizana će biti totalno drugačija utakmica od ove dve protiv Dinamika i Mege. Biće mnogo lakše igrati protiv favorita, za šta Partizan važi na osnovu prikazanog na ovom turniru. Videćemo da li možemo da vratimo Kup u naše vitrine. Moramo dobro da razmislimo kako da odreagujemo na vrlo kratko vreme do finala, jer igramo sutra već u pet. Sigurno da Partizan ima određenu prednost, završili su meč mnogo ranije, ali moramo da budemo spremni”, rekao je Milan Tomić, trener Crvene zvezde.

FMP – PARTIZAN 71:83 (16:21, 20:18, 21:24, 14:20)

Košarkaši Partizana NIS su prvi finalista Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać. Crno-beli su u polufinalu savladali FMP (83:71) i u nedelju 17. februara od 17.00 sati igraće za trofej sa boljim iz duela Crvena zvezda MTS – Mega Bemaks.

Kompletna statistika https://www.fibalivestats.com/u/KSS/1103161/bs.html

“Mi smo igrali dobru odbranu, a mana nam je da nekad posle nje nemamo strpljenja u napadu, trošimo neke lopte, žurimo, ali na tome ćemo raditi. Bolje da imaš dobru odbranu, pa i da nešto pogrešiš u napadu, nego da nemaš ni odbranu. Stefan Janković nema potres mozga, to je dobra vest”, rekao jenakon utakmice Andrea Trinkijeri, trener Partizana.

“Ovo je u ovom trenutku naš maksimum. Znali smo da je Partizan favorit, imali želju da uđemo u neizvesnu završnicu, ali nam to nije pošlo za rukom. Moramo što pre da zaboravimo ovaj meč i spremimo se za predstojeće izazove”, rekao je Vladimir Jovanović, trener FMP.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com