Društvo

U dvorištu Nišlije zmija od metar i po!

Iako pojačana aktivnost zmija u ovo doba godine nije neuobičajena, Žika Miladinov iz ulice Stanka Vlasotinčanina, bio je u šoku kad je u svom dvorištu zatekao jednu dužine metar i po.

Iako je zmija jedva davala znakove života, jer je neko već pokušao da je ubije, Žika Miladinov kaže da je brinuo, jer sa njim živi i četvoro unučadi, prenosi BKTVnews.

Zabrinuti čovek naglašava da se više puta obraćao inspekcijama i zahtevao da se ukloni oronula kuća u njegovom komšiluku koja je i postala stanište neželjenih posetilaca.

“Ta kuća napuštena još pre 10 godina, bila je stecište narkomana. Pre tri godine je izgorela, pa su i oni počeli da je zaobilaze, ali naši problemi nisu prestali”, navodi Miladinov.

“Ruševina je zarasla u travu i šiblje, pa su se nakotile i zmije. Jednu sam jutros zatekao ispred svojih vrata, šokirao sam se tim pre što sam pomislio da je otrovnica. To što sam ustanovio da nije, nimalo me nije umirilo. Ne mogu ni da zamislim kakvu bi traumu moja unučad doživela da su se slučajno našla oči u oči sa njom”, kaže.

Podaci udruženja ZOO planet pokazuju da zmije na gradskom području nisu retkost. Kako navode, oni su sredinom juna za samo jedan dan uhvatili čak sedam zmija od kojih i jednog poskoka.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com