Hronika

U dve saobraćajne nezgode povređeno troje ljudi!

Juče su se u Nišu dogodile dve saobraćajne nezgode. U oba slučaja vozači su zadobili povrede i prebačeni su u Urgentni centar radi dijagnostike i lečenja.

Na auto-putu kod Trupala u blizini Niša, sinoć oko 20.30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda kada je automobil “zastava 101” udario u zaštitnu ogradu, pri čemu je vozač zadobio povrede potkolenice.

Iz policije kažu da je za vozilom niških registarskih tablica upravljao mladić (1994).

“Obavešteno je osnovno javno tužilaštvo i policija je izvršila uviđaj. Uzrok nezgode se još uvek utvrđuje.” rekli su iz PU u Nišu.

Iz hitne pomoći navode da je vozaču ukazana pomoć na licu mesta i da je sa povredama potkolenice prebačen u Urgentni centar.

Udes i na Somborskom bulevaru

Juče se na Somborskom bulevaru, u prepodnevnim časovima, dogodila još jedna saobraćajna nezgoda. U njoj su učestvovala dva utomobila, a povređene su dve osobe.

“Nezgoda se dogodila oko 10.00 časova. Učestvovala dva automobila, tojota i “bmw”, niških registarskih tablica. Izvršen je uviđaj na licu mesta i obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, a uzrok se i dalje utvrđuje” rekli su iz policije.

U hitnoj pomoći kažu da su povređeni muškarac (1960) i žena (1984). Muškarac je zadobio povrede vrata, a žena povredu glave. Nakon ukazane pomoći na licu mesta, prebačeni su u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja.

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com