Hronika

U dva udesa u Knjaževačkoj ulici oborena dva pešaka

Dva pešaka povredjena su u dve saobraćajne nezgode koja su se sinoć u razmaku od samo pet minuta dogodila u Knjaževačkoj ulici u Nišu, u razmaku od samo nekoliko stotina metara, kazali su u Policijskoj upravi u Nišu.

Prama navodima policije, jedna saobraćajna nezgoda dogodila se u 19.25 časova, a druga u 19.30 časova. “V.D.(38) je povređen kod pijace u Durlanu kada ga je oborio “pežo” kojim je upravljao vozač star 19 godina.Na pešačkom prelazu kod Kineske robne kuće, povređen je N.M. (64) nakon što je na njega naleteo “ford” za čijm se upravljačema nalazila pedesetogodišnja Nišlijka”, kazali su u policiji.

Oba muškarca Hitna pomoć zbrinula je u svesnom stanju, ali je odmah bilo izvesno da N.M. ima teže povrede, najverovatnije prelom desne butne kosti. Osnovno javno tužilaštvo u Nišu obavešteno je o udesima i istraga će pokazati da li su pešaci povredjeni na pešačkim prelazima ili u blizini njih. Petoro pešaka povredjeno je u pet odvojenih udesa koji su se u Nišu dogodila pre šest dana. Svi ti udesi dogodili su se od 18.40 časova do 19.40 sati, a i tada je, kao i sinoć u Nišu padala jaka kiša i vidljivost je bila smanjena

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com