MagazinPromo vesti

U DRUŠTVU NAJBOLJIH: Poliklinika Longa Vita na XV kongresu Udruženja anestesezista, reanimatora i transfuzista Srbije

Članica lekarskog tima Poliklinike Longa Vita Dr Tatjana Mićić, specijalista opšte medicine i sertifikovani lekar za kvantnu medicinu, učestvovala je na XV kongresu Udruženja anestezista, reanimatora i transfuzista Srbije, koji je održan u Vrnjačkoj Banji od 17. do 21. aprila 2019.

Dr Mićić je na Kongresu predstavila zajednički rad stručnjaka Poliklinike Longa Vita pod nazivom „Kvantna medicina – osnovni principi i terapijske mogućnosti“ koji je naišao na veliko interesovanje učesnika ovog značajnog okupljanja koje je ove godine imalo i međunarodni karakter.

U pripremi rada predstavljenog na kongresu u čestvovale su i prim. dr Draginja Manić, dr Tamara Pejić, mr Aleksandra Petković, dr Milena Davinić i dr Ivana Ilić.

Poliklinika Longa Vita
Učitelj Tasina broj 9A
069/ 11 22 358
FaceBook
www.aesthetica.rs
www.longavita.rs

Na XV Kongresu Udruženja ART učestvovalo je nekoliko stotina stručnjaka iz zemlje i inostranstva, a među njima i neka od najznačajnijih imena srpske medicine.

U društvu najboljih našla se i niška Poliklinika Longa Vita. Velika čast koja nam je ukazana pozivom da učestvujemo u radu ovogodišnjeg Kongresa još jedan je podstrek da nastavimo sa ulaganjem u naše stručnjake. Želja nam je da zadržimo lidersku poziciju u oblasti biorezonantne medicine, i da jugu Srbije nastavimo da pružamo najbolje od savremenih dostignuća integrativne medicine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close