Društvo

U Domu vojske izložba torti i slavskih kolača

Unija zanatlija i preduzetnika južnog regiona Srbije u nedelju, 26. februara u sali Doma vojske Srbije organizuje 7. Međunarodnu izložbu torti i slavskih kolača. Ove godine izložba će imati humanitarni karakter.

 

Međunarodna izložba torti i slavskih kolača koja se već sedmi put organizuje u velikoj sali Doma Vojske, svečano će biti otvorena u nedelju u 11 sati, a trajaće do 14 sati.

Izložbu će otvoriti predsednik Gradske opštine Crveni krst Miodrag Milutinović, a ova opština je i pokrovitelj manifestacije.

Izložba je i humanitarnog karaktera jer će sve izložene torte i slavski kolači biti poklonjeni humanitarnim organizacijama  i školama.

Na spisku  onih kojima će biiti uručena ova slatko- slana donacija su škola “14. oktobar”, Specijalna škola Bubanj, ustanova “Mara”, osnovne škole “Branko Miljković” i “Ivo Andrić” i udruženja samohranih majki, invalida i “Radost deteta”.

 

Više informacija o manifestaciji mogu se dobiti na telefone: 018/522 805 i  018/ 523 805.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com