Promo

U Dijagnostičkom centru NEO MAG pouzdano obavite ULTRAZVUČNE I KOLOR DOPLER PREGLEDE

Pored pregleda na magnetnoj rezonanci, skeneru i rendgenu, u Dijagnostičkom centru Neo Mag brzo i pouzdano možete obaviti i ultrazvučne i kolor dopler preglede.

Image by Clker-Free-Vector-Images from Pixabay

Dijagnostički centar NEO MAG poseduje najmodernije ultrazvučne i kolor dopler aparate, što je garant pouzdanog pregleda.

ULTRAZVUČNA DIJAGNOSTIKA je jedna od osnovnih metoda za dijagnostikovanje mnogih bolesti. Potpuno je bezbedna i neinvazivna, a njome se mogu otkriti vrlo ozbiljna oboljenja.

Ultrazvuk se uspešno primenjuje u kardiologiji, endokrinologiji, kod bolesti dojke i krvnih sudova, kao i u dijagnostici oboljenja digestivnog trakta.

Uz pomoć ultrazvuka u Neo Magu se mogu pregledati svi organi u abdomenu: žučna kesa, žučni putevi, jetra, slezina, pankreas, bubrezi, nadbubrežne žlezde, mokraćna bešika, prostata kod muškaraca, kod žena jajnici, jajovodi i materica. Na vratu obavljaju se pregledi štitaste žlezde, limfnih čvorova, pljuvačnih žlezda, krvnih sudova i mišića vrata.

U Dijagnostičkom centru NEO MAG možete obaviti i sledeće ultrazvučne preglede:

  • Ultrazvuk krvnih sudova
  • Ultrazvuk mekih tkiva vrata
  • Ultrazvuk štitaste žlezde
  • Ultrazvuk dojki
  • Ultrazvuk abdomena
  • Ultrazvuk male karlice i urotrakta
  • Ultrazvuk kukova kod beba

Kor dopler krvnih sudova

Kolor dopler krvnih sudova je bezbolna, neinvazivna dijagnostička metoda kojom se meri protok krvi kroz krvne sudove – od glave, preko vrata, ruku, trbušnih organa, do nogu.

Uz pomoć kolor dopler dijagnostike dobija se uvid u stanje zidova vena i arterija, kvalitet cirkulacije, a otkrivaju se i suženja krvnih sudova ili njihova proširenja. Na arterijama se mogu videti plakovi koji sužavaju šupljinu krvnog suda, što utvrđuje rizik od moždanog udara.

Image by Arek Socha from Pixabay

Dijagnostički centar NEO MAG  poseduje kolor dopler najnovije generacije. Lekari specijalisti, profesionalno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom i pouzdani pregledi garantuju da je vaše zdravlje u sigurnim rukama!

 NEO MAG
IX brigade 1
018 520640; 018 520174; 065 3520640
 Facebook
www.magnetnis.com

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close