Servisne

U četvrtak ujutro umeren mraz, tokom dana pretežno sunčano

Posle podne se očekuje postepeno naoblačenje sa severa, a slaba prolazna kiša uveče se očekuje u Vojvodini, a tokom noći mestimično i u ostalim krajevima. Na planinama će tokom noći provejavati sneg.

Duvaće slab vetar promenljivog pravca, uveče i noću u skretanju na slab do umeren severozapadni. Najniža temperatura će iznositi između minus 10 i minus jedan stepen, a najviše od šest do 12 stepeni.

U Beogradu će takođe ujutro biti hladno, a tokom dana pretežno sunčano, uz slab promenljiv vetar. Najniža temperatura će iznositi između minus šest i minus jedan stepen Celzijusa, a najviša dnevna oko devet stepeni. Uveče će doći do naoblačenja, a tokom noći se očekuje slaba kiša, uz slab i umeren severozapadni vetar.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 1. februar 2024:

Biometeorološke prilike nepovolјno će uticati na kardio i cerebrovaskularne bolesnike kao i na osobe sa psihičkim tegobama. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu nervoze i smanjene radne sposobnosti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com