Servisne

U četvrtak sunčano i toplije, temperatura do 23 stepena

U Srbiji će sutra u većini krajeva biti pretežno sunčano i toplije, a samo na severu i zapadu posle podne i uveče uz promenljivu oblačnost retka pojava kratkotrajne kiše ili pljuska, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće umeren i jak, južni i jugozapadni vetar.

Najniža temperatura biće od osam stepeni do 13, a najviša dnevna od 20 do 23 stepena.

Biometeorološka prognoza za četvrtak: Biometeorološke prilike će biti relativno povolјne za većinu hroničnih bolesnika. Izvestan oprez se i dalјe savetuje srčanim bolesnicima. Kod osetlјivih osoba su moguće meteoropatske reakcije u blažem obliku. Preporučuje se umerena fizička aktivnost, kao i adekvatno odevanje u skladu sa očekivanim termičkim uslovima.

Do ponedeljka će biti pretežno sunčano i veoma toplo uz umeren, povremeno i jak vetar južnih pravaca sa maksimalnom temperaturom od 24 do 29 stepeni. U ponedeljak uveče na severu i zapadu, a u toku noći ka utorku i u utorak tokom dana prolazno naoblačenje mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima uz manji pad temperature. Od srede umereno oblačno i suvo.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com